Jascha Stockholm

En ny effektiv digital plattform var nyckeln för ett etablerat svenskt varumärke i tillväxt

Jascha Stockholm är ett svenskt varumärke som grundat 2001 av Jascha Trygg med en idé om en minimalistisk influerad och kappa. Kappan blev en omedelbar framgång och Jaschas två yngre bröder gick med i företaget 2009 för att vidareutveckla varumärket.

Utmaningen

Eftersom Jascha Stockholm grundades tidigt på 00-talet saknades digital struktur för tillväxt i bolaget. När företaget fortsatte att växa insåg de att de behövde en digital plattform med skalbarhet för att understödja tillväxt och positionera sig digitalt.

Lösningen

Teamet hos Jascha Stockholm såg snabbt de många fördelarna med att arbeta med en plattform som är skräddarsydd för modebranschen. Traede har skapat en översiktlig struktur i verksamheten med användarvänlighet i fokus. Plattformen skapar stöd för tillväxt på ett effektivt och enkelt sätt.

Varför Traede

Användarvänligheten, flexibiliteten och möjligheten att stödja vår tillväxtresa var nyckeln. Traede-teamet har också varit till stor hjälp med on-boardingen och ett kontinuerligt stöd under hela resan.

Resultatet

Jascha Stockholm har vuxit från ett litet varumärke till ett varumärke väl positionerat för en internationell digital tillväxt 2021. Det råder ingen tvekan om att den digitala plattformen och lösningen från Traede har varit en väsentlig del i att stödja denna tillväxtresa.

Jascha Stockholm

“Traede är ryggraden i vår digitala infrastruktur och skapar genom sin användarvänlighet och flexibilitet en utmärkt grund för tillväxt.”

Jascha Trygg, Grundare av Jascha Stockholm

LETS TALK

Get in touch

You’ve come this far. Let’s talk and see if Traede could be a match for your business?