Customer Service Student

Student Copenhagen

Traede er i hastig vækst, med stor tilførsel af nye kunder. Vi søger derfor en person til vores kundeservice og support afdeling. Den rette person er tech savvy, er glad for at tale i telefon og har en god menneskelig forståelse. Hos Traede lægger vi stor vægt på, at have den bedste og mest imødekommende support. Vores kunder er vores eksistensgrundlag, og det er derfor vigtigt, at vi altid har deres bedste for øje.

Vores kunder kommer primært fra modebranchen, og det er derfor vigtigt, at du kan omsætte din tekniske viden til et letforståeligt sprog. Vores kunder har en travl og presset hverdag, og det vil ofte være dig vores kunder taler med som den første, når de ringer til os. Det kræver derfor, at du er selvstændig og formår at gøre kunderne trygge, med den rådgivning du giver dem.

Som Customer Service hos Traede er det vigtigt, at du kan se dig selv i rollen som en, der både rådgiver vores kunder om hvordan vores software virker, og hvordan Traede kan understøtte kundernes forretning på bedst mulig vis. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores Head of Customer Success, og dit arbejde vil understøtte vores daglige drift og forretning.

Vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder om at udvikle vores produkt. Det er derfor vigtigt, at du har øje for detaljen, og forstår hvad det er kunderne vil have mere af, og hvad der frustrerer dem, når de bruger Traede. Det er denne info som vores team har brug for, når der løbende tages beslutninger om udviklingen af vores software. Som Customer Service er du således også en del af den fortsatte udvikling og idégenerering, som skal gøre Traede til det foretrukne B2B salgssystem på markedet.

Finder vi den helt rette person, vil der på sigt være mulighed for, at vokse med stillingen og løbende få mere ansvar og større opgaver.

Arbejdsopgaver

  • Besvare forespørgsler på mail og telefon.
  • Teste og indberette fejl.
  • Dokumentere og analysere problemer.
  • Identificere muligheder for at øge kundetilfredshed

Det praktiske

  • Fleksible arbejdstider, gratis frokost og fantastiske kollegaer.
  • Lækre nye kontorfaciliteter i Københavns nordvestkvarter.
  • Dansk er naturligvis et must, og det samme er engelsk!
  • Aflønnes efter almindelig takst.
  • Vi ansætter lige så snart vi finder den rette person!

Hvis du synes at ovenstående lyder spændende, så send din ansøgning til Customer Success Manager, Niklas Joensen, på nj@traede.com.

Du er også velkommen til at ringe på 31363801 hvis du har yderligere spørgsmål.

Free lunch

Enjoy a free catered lunch with your colleagues, every day

Flexible work hours

Morning person or night owl, this job is for you

Free coffee/tea

Get your caffeine fix for free

Convenient location

Easy access and treehugger friendly workplace

Social gatherings and games

Hangout with your colleagues

Free soft drinks and treats

Peckish after lunch? We got your back

Apply for this position

Kontakt Niklas Joensen, på nj@traede.com eller 31363801.